Klaar voor de toekomst: Open Huis Frencken College

Met de nieuwbouw en nieuw onderwijs is het Frencken 

Het Open Huis 2020 is een bijzonder feestelijke editie voor het Frencken College. Het nieuwe schoolgebouw is namelijk nog maar twee weken eerder officieel geopend. Het is dus nu echt klaar voor toekomstige leerlingen. En niet alleen het schoolgebouw is nieuw, ook het onderwijs vernieuwt! Naast de reguliere havo/vwo-brugklas en de vwo-Topklas, kunnen nieuwe leerlingen dit jaar ook kiezen voor Frencken Next – meer gepersonaliseerd onderwijs voor havo- en vwo-leerlingen.

Op 14 en 15 februari a.s. worden wederom veel leerlingen uit groep 7 en 8 verwacht tijdens de open dagen op het Frencken College in Oosterhout. Ze volgen dit jaar een compleet nieuwe Open Huis-route, die voor het eerst o.a. loopt langs de prachtige Binaslokalen, de ruime muzieklokalen en moderne informaticalokalen. De verschillende studienissenzijn verspreid door de hele school en voorzien van sfeervolle kunst. Leerlingen mogen sporten in de mooie sporthal, waar ze dit jaar aan een #Frenckenchallenge naar keuze kunnenmeedoen! “Vergeet dus niet om je mobiele telefoon mee te nemen.”

Het is een nieuw en spannend begin, wanneer je naar de brugklas gaat van de middelbare school. Het Open Huis is hét moment om samen – ouders en kinderen – de sfeer te gaanproeven, actief mee te doen en vragen te stellen aan docentenof Frencken-leerlingen. Bezoekers ontvangen een keycord met stickerkaart om leuke, spannende en uitdagende opdrachten te doen; een ingeleverde kaart is een gadget waard. Er isaandacht voor uiteenlopende vakken op gebied van o.a. internationalisering, cultuur, economie en science. Maar natuurlijk ook voor de brugklas in het algemeen, de begeleiding en de extra uitdaging: hoe werkt dat nou? Ontdek wat bij jou past!

TIP: kom met de fiets of lopend. Toch met de auto? Parkeer dan op Slotjesveld: het is slechts een paar minuutjes lopen naar de hoofdingang.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.