Nomineer jouw straat voor de titel ‘Mooist Versierde Straat 2020’!

Welke straat volgt de Sint Vincentiusstraat op?

Vorig jaar won de Sint Vincentiusstraat de verkiezingMooist Versierde Straat 2019. Nomineer nu jouw straat voor deze prestigieuze titel en zorg dat jouw straat in de ultieme carnavalssferen komt!

Mooist Versierde Straat
Sinds jaar en dag worden alle cafés in de aanloop van carnaval gejureerd door de Commissie Versieringen. Het is een heuse strijd onder de verschillende kasteleins wie er met deze titel vandoor gaat. En sinds vorig jaar wordt ook de Mooist Versierde Straat gejureerd door dezelfde commissie. De winnende straat krijgt een uniek straatnaambord om aan heel de wereld te laten zien dat hun straat de mooiste is.

Ne mooie lach doet glimme
Om te kunnen winnen moet je er natuurlijk voor zorgen dat je met alle buren samen de straat zo mooi mogelijk in carnavalsstemming brengt. Hangen bij jullie de vlaggen aan alle huizen? En hangen ze op de juiste wijze, dus met groen aan de stok en rood boven? En is er achter alle ramen een gezellige carnavalsposter te vinden, is er versierd met confetti en serpentines en kunnen we het motto ‘Ne mooie lach doet glimme’ terugvinden in de versieringen? Dan maakt jouw straat een hele goede kans!

Hoe kun je jouw straat nomineren?
Trommel dus alle buren op om tijdig die vlaggen buiten te hangen en de huizen te versieren! Nomineer jouw straat en stuur je straatnaam, je eigen naam en je telefoonnummer in een mailtje aan info@smulnarren.nl. Doe dat uiterlijk 14 februari, want in de week voor carnaval worden de genomineerde straten minimaal 1 maal bezocht door de jury voor een oordeel. Maak er een feest van met elkaar en je weet: ‘ne mooie lach doet glimme!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.