Bastenaovend vur iedereen!

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een fantastische Bastenaovend plaats vinden in Grand Café de Schout aan de Markt in Oosterhout. Dit jaar nog zotter dan vorig jaar met een stampvol programma! Op deze avond, speciaal voor Bastendragers maar zeker niet te vergeten al dat aander goei vollek, kan er vanaf 20:11 uur genoten worden van al het moois onder meer gebracht door C.V. de Pierewaaiers, ‘t Kruispunt, O.C.S. de Smulnarren, Stichting BOMBAST, de Schout en NéNé d’n plaotjesdraaiert. Samen proosten op een grandioze carnaval! Komt allen op 21-02-2020 vanaf 20:11 uur naar Bastenaovend in de Schout en neem je vrienden mee, want iedereen is welkom…..met of zonder Bast!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.