Cameratoezicht binnenstad

Het college heeft besloten om de afsluiting van de binnenstad door middel van verzinkbare palen, te vervangen door cameratoezicht. Het palensysteem is inmiddels verouderd, kent vele storingen en andere uitvoeringsproblemen en moet dus worden vervangen. De gemeenteraad wordt gevraagd om in maart een investeringskrediet ‘vervanging palenplan’ (€ 150.000) ter beschikking te stellen voor het verwijderen van de palen en het installeren van camera’s. De toegang tot het gebied wordt na het verwijderen van de palen niet meer geregeld via pasjes maar via de kentekens van voertuigen. Als voertuigen zonder toestemming toch het gebied inrijden wordt een bekeuring uitgeschreven. De verwachting is dat ná de zomervakantie het nieuwe systeem in gebruik kan worden genomen.

1 Comment

  1. Problemen zijn zaken die je in een eerder stadium vergeten bent op te lossen.

    Hoe vertel je een ouder wiens kind is aangereden….maar wij hebben wél het kenteken!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.