Groots carnavalsfeest bij TSC

Zaterdagmiddag is iedereen welkom van groot tot klein.

Het begint die dag allemaal al met een kinderbingo voor de wat jongere jeugd. Daarna zal er uiteraard heel veel gevoetbald gaan worden. Er worden op alle velden wedstrijden gespeeld met maar een doel . Zoveel mogelijk mensen naar dat mooie sportpark zien te krijgen die echt voor de lol een partijtje voetbal gaan spelen. Er staat niets meer of minder op het spel dan het iedereen naar de zin te maken. En als dan de wedstrijden afgelopen zijn is iedereen van harte welkom in die oh zo mooi omgetoverde kantine. Of je nu lid bent of niet , supporter of tegenstander het maakt allemaal niets uit , gewoon komen. De afgelopen weken hebben een groot aantal vrijwilligers hun uiterste best gedaan om die anders wat steriele kantine om te bouwen tot een heuse feesttempel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.