KRTS TV vanaf 21 februari 16u

De TV afdeling van de KRTS probeert u de hele Carnaval weer op de hoogte te houden van zo veel mogelijk Kaaiendonkse Carnavals activiteiten. Vrijdag 21 februari om 16u beginnen we met Opwermen (alle voor feesten achter elkaar) en de eerste uitzending van de KRTS Top 22+3.
Zaterdag om 11:00u gaan we LIVE met de Carnavalsviering vanuit de St. Jan met daarachteraan LIVE om 13:11u de Sleuteloverdracht vanuit het Gemeentehuis. Vanaf zondag is er elke dag een Kaais Kwartierke wat meestal een stuk langer duurt dan een kwartier. Maandag om 20:00u de Kaaiendonkse Optocht op KRTS TV. Zie Uitzendschema HIER
Ook op de radio hebben we vanaf zaterdag 11:11u alleen maar Carnavalsmuziek en Carnavalsprogramma’s op de zender.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.