Alternatief programma i.v.m. afgelasting Kaaiendonkse Grote Optocht

Alternatieve optocht
Persbericht van OCS De Smulnarren

Gezien de weersverwachtingen heeft het besteuur van OCS De Smulnarren besloten de Kaaiendonkse Grote Optocht af te gelasten.

Verplaatsen
In overleg met de Veiligheidsregio heeft het bestuur van OCS De Smulnarren besloten de Kaaiendonkse Grote Optocht, die op zondag door de straten zou trekken, af te gelasten. De optocht zal worden verplaatst naar een ander moment. Wanneer dit zal gaan plaatsvinden zal in de komende dagen duidelijk gaan worden nadat er overleg is geweest met onder andere de gemeente.

Alternatief programma
OCS De Smulnarren zullen vandaag na het optreden bij BaronieTV een ander programma volgen dan eerder werd gecommuniceerd. In verband met het vervallen van de optocht zullen de OCS en een aantal verenigingen en kapellen om 14.00 uur verzamelen in Theater de Bussel. Vanaf 15.11 uur zal iedereen gaan uitwaaieren naar het Hatsekiedeeplein, de Klappeijstraat en de Sint Vincentiusstraat.

Kleine-Grote-Optocht
Vanuit enkele verenigingen is op zaterdagavond het idee ontstaan om een alternatieve optocht te lopen, zonder grote wagens. Uiteraard ondersteunt de OCS dit initiatief en heeft alle medewerking toegezegd met betrekking tot het veilige verloop van deze ‘Kleine-Grote-Optocht’. Deze zal vanaf 15.11 uur vertrekken vanaf de Markt en vervolgens over het Hatsekiedeeplein, Prins Mienusplein, Leijsenhoek en de Sint Vincentiusstraat lopen. Aan het einde van de Sint Vincentiusstraat zal deze optocht weer ontbinden. Hoeveel deelnemers er mee gaan doen aan deze alternatieve Kleine-Grote-Optocht is bij de OCS niet bekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.