Oosterhout start eigen ‘Soccer Academy’

VV Oosterhout groeit en bloeit! Dat voel je, dat zie je, dat ervaar je, als sporter, supporter en sponsor. Ook op voetbaltechnisch gebied is VV Oosterhout inmiddels ‘the place to be’ als het gaat om met plezier voetballen op hoog niveau. Sinds februari vorig jaar beschikt VV Oosterhout, als één van de weinige voetbalverenigingen in de Amerstreek, over een eigen keepersopleiding. Maar de club ontwikkelt zich verder en gaat in maart 2020 starten een eigen talentenschool binnen de club, genaamd de ‘Eastwood Soccer Academy’. Dit past geheel binnen de voetbalbeleidsvisie, waaraan VV Oosterhout sinds vorig jaar met veel energie en succes uitvoering geeft.

De academie staat onder leiding van Jorco de Kok. Jorco heeft de jeugdopleiding van PSV Eindhoven doorlopen, is uitgekomen voor PSV-2 en heeft daarna nog diverse jaren op topamateurniveau gespeeld. Wekelijks is Jorco actief als jeugdtrainer. De ‘Eastwood Soccer Academy’ start met de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar, waarbij jongens en meisjes onder leiding van Jorco en andere gediplomeerde trainers extra voetbalontwikkeling wordt geboden. Op woensdag 18 maart vindt het startsein plaats van trainingsblok I. In blokken van vijf lessen wordt elke woensdag van 18.00-19.00 uur gewerkt aan de verdere talentontwikkeling binnen VV Oosterhout. Er wordt getraind in drie leeftijdscategorieën, namelijk 5-7 jaar, 8-10 jaar en 11-12 jaar. Alleen jeugdleden van VV Oosterhout kunnen deelnemen aan de ‘Eastwood Soccer Academy’.

Voor het eerste exclusieve trainingsblok I (start op 18 maart) zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan (jeugd@vvoosterhout.nl). Mocht dit blok vol zitten, niet getreurd, op woensdag 15 mei start trainingsblok II, dat ook uit vijf voetballessen bestaat.

Voetballers en keepers die hun voetbalambities met plezier op hoog niveau willen waarmaken en hun talenten verder willen ontplooien, zijn bij VV Oosterhout aan het juiste adres. VV Oosterhout gaat een mooie toekomst tegemoet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.