FC Tilburg nu de baas over TSC 2-0

Vandaag opnieuw een strijd tegen een van de staartclubs .

Uit gaan spelen bij de fusieclub uit Tilburg.  Thuis won TSC  nipt maar dik verdiend met 2-1.  Vandaag dus opnieuw tegen FC Tilburg dat in de wetenschap verkeerd dat  vandaag verliezen zo goed als zeker moet gaan strijden tegen degradatie.  Bij TSC toch weer wat wissels vanwege blessureleed. Zo zijn de ervaren Jeroen van Leijsen en Cordillio Clemens zeker niet van de partij. Aan de andere kant komen er nu al wel weer jonge talenten aan de deur kloppen van TSC 1. Op zich is dat heel goed nieuws.  De eerste helft was een gelijkopgaande strijd,  waar toch al wel duidelijk werd dat de Tilburgers de bovenliggende partij waren. Na de thee bijna eenzelfde spelbeeld. Opnieuw een sterker  FC Tilburg en een steeds onmachtiger wordend TSC . Een logisch gevolg was dan ook de 1-0 voorsprong met een rake kopbal was TSC doelman  Bart van den Hoven  kansloos . Ondanks het feit dat Loick Smakman daarvoor een klein zetje in de rug had gekregen.  Bij TSC in de 2e helft kwamen Jeroen de Vos voor Bas Blokdijk , Dave Schouten voor Jurendel  Dorant  en Martijn Schepers voor Jari van Helvoort. Toch konden deze wissels het roer niet omgooien . TSC bleef ondermaats spelen en het was echt wachten op een grotere achterstand. En die kwam er ook de 2-0 was een terechte afspiegeling van de wedstrijd waarin TSC vandaag echt de mindere was. Het spel was niet goed. Misschien dat daarin ook de frustratie sloop bij trainer Ton Cornelissen die na 2 maal geel vanwege commentaar op de leiding met rood uit de dug-out moest vertrekken. Meer dan een loeihard schot van Ryan Snoeren wat helaas recht op de Tilburgse doelman was  kwam TSC niet . Een verdiende nederlaag waar TSC later nog best eens veel spijt van kan krijgen was het gevolg.  Komende week uit naar Kruisland zal het echt anders moeten wil TSC wat meer adem krijgen in die onderste regionen. Opstelling TSC : Bart van den Hoven, Loick Smakman, Tyrone  Zschusschen, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Joury den Boogerd, Axel Theuns, Bas Blokdijk , Ryan Snoeren, Jari van Helvoort, Jurendel Dorant .                                                                                                                                HJ .             

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.