VV Dubbeldam heeft (10 minuten) geen kans tegen VV Oosterhout!

Ian van Strien laat zich zien, 1 doelpunt en een beslissende pass.

Vandaag zondag 1 maart de returnwedstrijd tegen VV Dubbeldam uit Dordrecht. De uitwedstrijd vorig jaar op 10 november verloor VV Oosterhout met 2-1. Tijd voor revanche dus. 

Revanche kwam er vandaag al was het niet sprankelend wat VV Oosterhout liet zien. VV Oosterhout speelde twee keer vijf minuten subliem de eerste en laatste vijf. De tijd ertussen speelden ze vooral tegen zichzelf en gelukkig ook de tegenstander.

Mooi was wel dat TSC, super-supporter, Kees Verduijn had afgevaardigd om VV Oosterhout nog te bedanken voor de VV Oosterhout delegatie die vorige week een bezoek had gebracht aan de carnavalsmiddag. Deze delegatie was daar om zustervereniging TSC  een hart onder de riem te steken in deze zware tijden voor de Trots van Oosterhout.

Vliegende start: VV Oosterhout kwam fel uit de startblokken en al in de 3de minuut had Tom Kolkert de 1-0 op zijn schoen zijn inzet ging echter rechts over de deklat. Even later was het Tom die Sandro Ariza inspeelde Sandro rondde bekwaam af en joeg de bal achter Roy de Graaf 1-0. In de 9de minuut had Tom nog een kans om de voorsprong te vergroten zijn schot ging echter links naast. Hierna golfde het spel op en neer en na de blessure van Sofian Asrih (bal op het achterhoofd), verdween langzaamaan de grip op het middenveld. VV Dubbeldamdaarentegen kreeg wat meer grip op het spel en tot de rust moest Ramon Everduim drie keer handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen. Ruststand 1-0.

Eind goed al goed: In de rust hadden Richard van Gils en Ronald Kant Sofian gewisseld voor Miguel Dolion, die na blessureleed weer inzetbaar was, Miguel speelde, ook nog eens als kersverse vader, alsof hij niet weggeweest was. VV Dubbeldam wisselde in de 54ste minuut Sven Weyts en Mischa Brassien voor Xander Staphorst en Wesley Borstboom. Vooral de laatstgenoemde kwam een paar keer gevaarlijk opzetten vanaf de rechterflank. In de 56ste minuut even billenknijpen voor VV Oosterhout, gelukkig ging de inzet van Rory van de Weyden, Ramon zat er ook goed bij, via de deklat over. In de 58ste minuut wisselde het trainersduo van VV Oosterhout Eric Boateng voor Dennis van Munster en laatstgenoemde bracht met zijn snelheid meer gevaar op de helft van VV Dubbeldam. Brasco Tuvaljevic van VV Dubbeldam wisselde Tim van de Enden voor Mika Gutierrez Oliva in het verdere spelbeeld bracht dit geen verandering. Verandering kwam er wel na de inbreng van Ian van Strien voor Wesley Stadhouders die geblesseerd was geraakt. Stijn Biemans ging op het middenveld voetballen en Miguel ging naar de laatste linie. In de 77ste minuut had Sandro nog een grote kans op de 0-2 Roy de Graaf voorkwam dat hij de trekker kon overhalen. Met Ian die keurig tussen de linies opdook kwam er weer meer gevaar in de VV Oosterhout aanval.

In de 89ste minuut was het Ian die met een mooie lob Roy de Graaf verschalkte 2-0 een paar minuten later was het Ian die Sandro in de 16meter van VV Dubbeldam aanspeelde Sandro niet zelfzuchtig zag Dennis vrij staan en deze rondde bekwaam af 3-0 en wedstrijd gespeeld.

Conclusie: op het oog een gemakkelijke overwinning in werkelijkheid hard moeten werken en een tijdlang vooral met zichzelf in gevecht geweest. Goed wisselbeleid van Richard en Ronald.  Vandaag Mitchell Schellekens als scheidsrechter, hij floot goed en liet zich niet beïnvloeden door een van de twee kampen. Ook weer eens een scheidsrechter die het afkon zonder kaarten en met overwicht tussen de spelers stond.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Irene’58 een ploeg die vecht voor lijfsbehoud in de derde klasse, voor VV Oosterhout zaak de gelederen gesloten te houden. Aanvang wedstrijd 14:30 uur op sportpark ‘De Contreie’.

Foto’s van deze wedstrijd vind je hier:https://www.vvoosterhout.nl/1278/vv-oosterhout—vv-dubbeldam/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.