ZONDAG 8 MAART HALVE FINALE VAN “DE NIEUWE STROT “

In theater de Bussel in Oosterhout staat om 14.00 uur de halve finale gepland van de Nieuwe Strot.

Een supertalentenjacht voor de beste zangers of zangeressen van West Brabant.

Na twee voorrondes staan Nadine Tervoort, Trio de Luxe, Michelle Bom, Maarten de Jong, Annemone Kramer, Nienke Hillemans en Sylvana Wirken op het podium in cafe Fwaajee van Theater de Bussel. In de voorrondes was er sprake van begeleiding via een USB-stick maar in de halve finale worden de kandidaten begeleidt door de Talentband. Professionele muzikanten die de nummers, aangedragen door de kandidaten hier speciaal voor hebben ingestudeerd.

Vier personen gaan door naar de superfinale op zondag 5 april. De winnaar van de finale krijgt een optreden op zaterdagavond op het Parkfeest 2020 met de Talentband en een professionele opname in de Swampstudio in Raamsdonksveer.

Zondag 8 maart, Theater de Bussel, de entree is gratis !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.