Opnieuw een 2-0 nederlaag voor TSC , nu bij Kruisland

Het wordt nu toch wel nijpend voor de ploeg uit Oosterhout na dit verlies !

Natuurlijk was de nederlaag vandaag bij titelkandidaat Kruisland min of meer wel te verwachten. Je hoopt tegen beter weten in dat het anders zal gaan lopen wat in de voetbalwereld goed mogelijk is . Maar na de nederlaag vorige week uit bij FC Tilburg en vandaag verlies bij Kruisland worden het de komende weken spannende tijden. Zeker omdat diverse  ploegen onderin wel punten pakken. Vorige week Tilburg afgelopen week wist zelfs Desk te winnen en Jeka ging uit bij de koploper zomaar 3 punten ophalen.  Natuurlijk waren het moeilijke wedstrijden maar er zitten gewoon geen gemakkelijke potjes meer bij . de 1e helft kansen over en weer maar een terechte 0-0 met de rust. Na de thee een sterker TSC wat via Bas Blokdijk een zuivere goals scoorde echter de grensrechter van Kruisland bleef vlaggen en de scheidsrechter nam zijn mening over. Even later opnieuw een prachtige inzet van Bas Blokdijk maar nu was de deklat spelbreker voor TSC . Bij TSC waren inmiddels Bas Blokdijk , Joury den Boogert en Dave Schouten gewisseld voor Berry de Ram , Jeroen de Vos en  Axel Theuns voor dat Kruisland echt gevaarlijk werd. Met nog een kwartier te spelen kwamen de mannen uit Kruisland op 1-0 met een eenvoudige lobbal werd de TSC doelman verschalkt. Pal voor tijd werd de ban definitief verbroken . Kruisland  scoorde heel eenvoudig de 2-0 waarbij de anders heel betrouwbare TSC doelman Bart van den Hoven niet helmaal vrijuit ging. Kan gebeuren en de nederlaag was op dat moment al een feit.  Een verdiend gelijkspel heeft er lang in gezeten maar op het eind ging de mogelijke titelkandidaat toch snel met de punten lopen.    Opstelling TSC :  Bart van den Hoven , Loick Smakman, Jari van Helvoort, Ryan Snoeren,  Dave Schouten, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Bas Blokdijk,  Joury den Boogert ,Jurendel Dorant , Martijn Schepers.       HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.