Alle voorstellingen en films in Theater de Bussel t/m 16 maart geannuleerd

Door het annuleren van de voorstellingen, evenementen en films t/m 16 maart hoopt De Bussel haar verantwoordelijkheid te nemen om verspreiding van de besmetting met het Corona virus tegen te gaan.                                                                                                                                                                                                                                                                                           Daarnaast is men van mening dat een bezoek aan het theater iets moet zijn waar je naar uitkijkt, en niet iets waar je je zorgen om maakt. De directie van Theater de Bussel neemt de gezondheid en veiligheid van haar bezoekers en medewerkers zeer serieus en denkt dat de huidige situatie helaas vraagt om deze maatregel. 

Men probeert op dit moment de voorstellingen voor de komende week te verplaatsen naar een later tijdstip. Alle wijzigingen en andere bijzonderheden kunt u volgen via de website. Degenen die al een ticket hebben gekocht voor deze voorstellingen, worden persoonlijk door de Bussel geïnformeerd. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.