Ook Basisschool de Meander dicht vanwege Corona

Gisteren melden we al dat er een vermoeden bestond m.b.t. een coronabesmetting op bs de Achthoek in Den Hout waardoor de school zou sluiten. Vandaag is daar BS de Meander bijgekomen. Ook daar is een vermoedelijke Corona besmetting geconstateerd waardoor de school vandaag gesloten blijft. Er is, evenals bij de Achthoek, alleen opvang voor kinderen van ouders met een vitaal beroep voor de maatschappij die geen andere vorm van opvang kunnen regelen. (Denk bij een vitaal beroep aan de gezondheidszorg, brandweer, politie etc.) De leerkrachten die geen ziekteverschijnselen hebben zullen vandaag, vrijdag 13 maart, werkzaam zijn op de Meander en deze kinderen opvangen indien nodig.” Wat de gevolgen zullen zijn voor het onderwijs in de komende week wordt later vandaag besloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.