Raadsvergadering Oosterhout uitgesteld tot 1 april

De vergadering van de gemeenteraad van Oosterhout van dinsdag 17 maart 2020 wordt uitgesteld tot woensdag 1 april 2020.

In verband met de aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio wordt het vergaderschema van de gemeenteraad herzien met inachtneming van de urgentie van besluitvorming over bepaalde onderwerpen en alternatieve mogelijkheden in de tijd. Vooralsnog heeft dit geleid tot uitstel van de eerstkomende raadsvergadering tot 1 april a.s.

Doorgang van andere bijeenkomsten van de raad zal afhangen van de verdere ontwikkelingen en de richtlijnen van RIVM en Veiligheidsregio, alsmede van technische oplossingsmogelijkheden. Kijk op https://raad.oosterhout.nl voor de raadskalender met de meest actuele stand van zaken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.