Corona Hulp Oosterhout NB op Facebook biedt hulp

Geweldig dat een crisis kan leiden tot mooie initiatieven vanuit de samenleving. Zo is de facebookpagina “Corona Hulp Oosterhout NB” opgericht door Ellen Kieboom.
Er wordt door diverse mensen van alles aangeboden zoals, uurtjes oppassen, overnemen van horeca producten, boodschappen doen, een bakker die kosteloos wil bezorgen en nog veel meer.
Mochten er mensen zijn die met een hulpvraag zitten en die geen facebook hebben en/of geen internet die kunnen een berichtje achterlaten bij de ORTS op de voicemail. Het nummer staat op de kabelkrant. Dan zorgt de ORTS dat de hulpvraag op de Facebook pagina terecht komt en eventuele antwoorden weer teruggekoppeld worden naar de aanvrager..

3 Comments

    • Beste P. Stubenrouch,
      In het bericht staat dat u ook naar ORTS kunt bellen via 0162 460024. Mocht er onverhoeds niemand de telefoon opnemen, kunt u een voicemail bericht achterlaten.

  1. Wat een mooi initiatief. Jetix heel lang geleden dat ik pompoensoep maakte, ook voor oosterhouters. Ik heb daar later nog een baan aan over gehouden. Ik zou graag helpen, maar ben daarvoor nu te oud. Ik wens jullie heel veel succes!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.