Laatste maatregelen coronavirus dd 15-3-2020

coronavirus

Vandaag heeft het kabinet aanvullende maatregelen bekendgemaakt om het coronacrisis het hoofd te bieden. Scholen, horeca, kinderdagverblijven, sportscholen, zwembaden, sauna’s en dergelijke gaan dicht tot en met 6 april 2020. Deze sluitingen gelden dus ook voor Oosterhout. Daarnaast sluiten in Oosterhout ook de activiteitencentra, de dorpshuizen, Theek5, de sporthallen, de plekken waar dagbesteding plaatsvindt en H19. Bovendien roept men ondernemers en organisaties op om ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in hun rol als werkgever of richting hun klanten.

Burgemeester Mark Buijs: “Als burgervader van Oosterhout vraag ik u om de landelijke maatregelen en adviezen serieus te nemen en geen risico’s te lopen of op te zoeken. Ik zie dat er in Oosterhout ook mooie initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. Mensen bieden aan om op elkaars kinderen te passen of boodschappen te doen voor kwetsbare buren. Blijf dit vooral doen, help elkaar waar het kan, maar denk wel aan uw eigen gezondheid en aan de gezondheid van degene die u helpt. Laten we dit vooral samen met gepaste afstand doen.”

Hou de website van het RIVM in de gaten voor het laatste actuele nieuws en de instructies.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.