Welkom om te bellen of e-mailen met Surplus!

Vanwege de coronacrisis zijn de activiteitencentra voorlopig tot en met 6 april gesloten. Alle activiteiten, spreekuren van de burgeradviseurs en maatschappelijk werk en de inlopen gaan niet door. Deze situatie is uitzonderlijk en kan ook een vreemd gevoel geven.  Heeft u een vraag, of idee om te helpen? Maakt u zich zorgen? Misschien komt u de deur niet uit, of spreekt u weinig mensen? U bent altijd welkom om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met medewerkers van Surplus Oosterhout.  U kunt bij hen terecht met vragen over bijvoorbeeld mantelzorg, geldzaken, of als u even een praatje wilt maken of  iets wil bespreken met een maatschappelijk werker. De receptie van Surplus is bereikbaar op het telefoonnummer 0162 748600. De receptioniste zorgt dat u juist wordt doorverbonden of wordt teruggebeld. U mag ook e-mailen naar receptieoosterhout@surplus.nl  voor een terugbelverzoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.