Rozo Radio getroffen door Corona

Op dinsdag 17 maart heeft de raad van bestuur van stichting de Volkaert besloten dat bezoekers niet meer zijn toegestaan in hun panden om het coronavirus te weren. Direct gevolg is dat de programmamakers van de ROZO hun studio niet meer in kunnen.

Het bestuur van ROZO radio heeft kort na dit besluit contact gezocht met het bestuur van de ORTS. De vraag of de ORTS bereid is de omroep voor Zorg en Ouderen te helpen werd door het bestuur heel snel met ‘een Ja’ beantwoord. “Vanzelfsprekend gaan wij als ORTS kijken hoe wij de ROZO kunnen helpen met het zo snel mogelijk hervatten van hun live programma’s”, aldus bestuurslid Peter de Hoogh. “Komende donderdag gaan mensen van de ORTS en de ROZO bekijken hoe we de programma’s van ROZO in kunnen passen binnen de programmering van ORTS Radio. Met een beetje puzzelen en schuiven gaat dat lukken”, aldus de Hoogh. “Als het huis van je buurman in de fik staat, ga je onmiddellijk helpen en niet toekijken. Rozo Radio is belangrijk voor Oosterhout. En zeker in deze bizarre tijd. Er was bij het bestuur van de ORTS geen enkel moment van twijfel!”

Wanneer Rozo radio haar live programma’s kan hervatten is op dit moment nog niet duidelijk.

2 Comments

  1. Beste ORTS en ROZO,

    Ik weet niet of het mag en mogelijk is, maar wij willen ons café Babbelz wel tijdelijk beschikbaar stellen (zonder publiek) om het eea mogelijk te maken. Helaas kunnen wij as weekend niet open, maar we kunnen hiermee wel iemand anders helpen.

    • Inge,

      Inge, allereerst hartelijk dank voor je aanbod. Wij hebben een en ander overwogen, maar ivm de aanwezige omroep infrastructuur hebben we gekozen voor een samenwerking met de ORTS. Zij hebben voor ons hun studio beschikbaar gesteld. Maar nogmaals heel hartelijk dank voor jullie aanbod. Dat verdient een dikke pluim !! Met vriendelijke groeten Gerry Oomen namens bestuur ROZO RADIO

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.