Oosterhoutse Avondvierdaagse gaat niet door

Oosterhoutse Avondvierdaagse in mei geannuleerd

Stichting Willem van Duivenvoorde heeft helaas moeten besluiten de Oosterhoutse Avondvierdaagse in mei te annuleren.

Annuleren Avondvierdaagse

Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisatie achter de Avondvierdaagse Oosterhout, heeft besloten om de editie van mei dit jaar niet door te laten gaan. Voorzitter Mathijs Raaijmakers: “Gezien de recente ontwikkelingen met het coronavirus lijkt het ons niet verstandig om in mei met bijna 2.000 kinderen en minstens net zoveel begeleiders vier dagen lang door Oosterhout te lopen. We hebben dan ook met pijn in het hart moeten besluiten om de editie van mei 2020 te annuleren.”

Verzetten of overslaan?

Het is op dit moment niet bekend of de Oosterhoutse Avondvierdaagse later dit jaar alsnog wordt ingehaald. Mathijs: “Uiteraard houden we op dit moment alle opties open. Zodra de coronacrisis voorbij is zullen we onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om alsnog de Avondvierdaagse te organiseren later dit jaar. Maar het is ook heel goed mogelijk dat we dit jaar helemaal over moeten slaan.” Dit jaar zou de 74ste editie van het Oosterhoutse wandel- evenement worden georganiseerd van 26 t/m 29 mei.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.