Voedselbank Oosterhout

Oproep Voedselbank
De voedselbank heeft gebrek aan zowel koel- als vriescapaciteit. Ze hebben nu de helft van wat noodzakelijk is. Dit is al langer zo, maar speelt extra op tijdens deze crisis. Coördinator Jan Kooijmans: “We worden hier nu extra mee geconfronteerd. Omdat bedrijven voedsel aanbieden. Aan de andere kant is er schaarste omdat er nu meer gezinnen in nood zijn. We zullen dus duurzaam moeten acteren. Vanmorgen heb ik een partij van 400 broodkratten af moeten zeggen. Dit doet pijn.”
 
Welke bedrijven kunnen de Voedselbank helpen met extra koel- en vriescapaciteit? Veel kantines staan nu leeg. De Voedselbank mist een vriescel van 25 m3 en een koelcel van 15 m3.
Samen moeten we elkaar kunnen helpen. Laten we inventief zijn. Bied uw hulp aan en neem contact op Jan Kooijman van de Voedselbank Oosterhout op nummer 06-43080639 (alleen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar gb@stillearmoede.org

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.