Uitstel seizoenstart Stadstuin de Schelp

Als gevolg van de huidige maatregelen die de overheid heeft afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het bestuur van Stadstuin de Schelp helaas moeten besluiten alle optredens tot en met 12 juli a.s. af te lassen.

Voorlopig blijven de optredens die gepland staan van 30 augustus tot en met 20 september nog staan; houdt u hiervoor de website goed in de gaten!

Vanwege de ongewisse situatie is besloten dit jaar geen beeldententoonstelling meer te laten plaatsvinden. De reeds benaderde kunstenaars zijn gevraagd volgend seizoen alsnog hun medewerking te verlenen. In 2021 hopen we dan ons uitgestelde jubileum 25 jaar Stadstuin dubbel en dwars te kunnen vieren samen met u.

Als wandelgebied blijft de Stadstuin ten gevolge van de huidige richtlijnen in ieder geval tot 1 juni a.s. gesloten; ook hiervoor geldt dat dit op basis van actuele ontwikkelingen nog kan wijzigen. Via de website www.stadstuindeschelp.nl zal aanvullende berichtgeving hierover worden gepubliceerd.

Voor nu: blijf gezond en houd afstand!

Bestuur Stichting Muziekschelp van Stadstuin De Schelp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.