Maatregelen bereikbaarheid Bedrijventerrein Beneluxweg

Door de maatregelen voor de coronacrisis, is er veel meer verkeer naar de McDrive van McDonald’s aan de Beneluxweg. Dit zorgt voor onveilige verkeerssituaties op de Beneluxweg en het kruispunt Beneluxweg/Europaweg bij piekmomentenOm de verkeersveiligheid te garanderen heeft de gemeente enkele tijdelijke maatregelen genomen.
 
De toegang naar McDonalds, ook de noordelijke toegang naar de parallelweg is vanaf vrijdag 27 maart afgesloten voor het verkeer. Verkeer naar McDonalds en de overige bedrijven en de parkeergelegenheid aan de parallelweg wordt omgeleid naar de zuidelijke toegang tot de parallelweg. Borden geven dit aan. Uitrijden via de noordelijke aansluiting op de Beneluxweg kan wel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.