Ontwikkeling 106 huurappartementen Slotjes Midden

Contract voor het eerst via videoconference ondertekend

Ballast Nedam Zuid en Thuisvester tekenden, in deze bijzondere tijd, via een videoconference, de contracten van zo’n 16 miljoen euro die de realisering van de 106 sociale huurappartementen aan het Wilhelminakanaal Noord in Slotjes Midden mogelijk maken. Dit is een mijlpaal in de verdere realisatie van de herstructurering Slotjes Midden waar een deel van de woningen gerenoveerd is en een deel van de woningen wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen.

Thuisvester en Ballast Nedam Zuid vinden het beiden belangrijk dat de contracten nu getekend zijn. Naast dat de samenleving midden in de coronacrisis zit, is de crisis op de woningmarkt natuurlijk niet weg. Dus ze willen ook in deze tijd niet verslappen in hun inzet om extra sociale woningen te bouwen. 

De portieketagewoningen aan het Wilhelminakanaal zijn inmiddels gesloopt. De bouw van de 106 huurappartementen start in het 3e kwartaal van 2020 en de oplevering staat gepland voor het 1e kwartaal van2022. 

Naast deze appartementen bouwt Ballast Nedam Zuid hier ook 20 koopwoningen voor BPD. 

De verkoop van die koopwoningen start in het 2e kwartaal van 2020 en de oplevering staat gepland voor het 4e kwartaal van 2021.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.