Urenlang puzzelplezier met unieke Kaaiendonkse legpuzzel


.
In deze coronacrisis is een ouderwets spelletje weer helemaal terug van weggeweest: puzzelen! En dat bracht Karin Mertens en OCS de Smulnarren op het idee om een unieke Kaaiendonkse klassieke legpuzzel te laten maken van maar liefst 2000 stukjes!
Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats…
Nog geen twee weken geleden werd Karin wakker met het idee voor een Kaaiendonkse legpuzzel. Want wat verbindt er in deze onzekere tijden nu meer dan ons gezamenlijke feest, zo was haar gedachte. Om de puzzel niet al te makkelijk te maken, moest het een gezellig en kleurrijk geheel gaan worden. Nadat ze met OCS De Smulnarren contact had gezocht en zij ook enthousiast werden van haar idee, vielen eigenlijk alle puzzelstukjes op hun plaats.
Puzzel met alle Kaaiendonkse insignes
Op de unieke puzzel staat een foto die gemaakt is door Casper van Aggelen. Hij maakte een kleurrijke collage van de 65 insignes die Kaaiendonk sinds 1956 rijk is. Ook een aantal kasteleinsonderscheidingen werden toegevoegd om het wat moeilijker te maken. De puzzel bestaat uit 2.000 stukjes van ongeveer 3 x 2,1 cm met een eindformaat van maar liefst 98 x 75 cm. Door dit grote formaat zijn zelfs de allerkleinste details van de insignes goed zichtbaar. Hierdoor staat deze Kaaiendonkse legpuzzel garant voor urenlang puzzelplezier!

Schrijf je nu in!?

De puzzel wordt in de allerhoogste kwaliteit gemaakt door de bekende puzzelfabrikant Ravensburger en zit verpakt in een stevige metalen box. De legpuzzel kost 34,66 euro en de eerste genummerde oplage bestaat uit 222 stuks. Omdat de verwachting is dat deze volledige oplage snel zal zijn uitverkocht, wordt er gevraagd om je vooraf in te schrijven door je naam, adres en telefoonnummer te mailen aan info@utkabinetderzotheid.nl. De inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wil je er meer dan 1 bestellen, geef dat dan in het mailtje aan. De puzzel zal na betaling, als alles meezit, voor de meivakantie afgehaald kunnen worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.