ORTS & Oosterhout Nieuws presenteren: De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

De meeste mensen zitten verplicht thuis binnen tijdens de coronacrisis. Om hen een veilige manier van vermaak te bieden, presenteren de ORTS en Oosterhout Nieuws vanaf woensdag 15 april ‘De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo op radio, televisie en internet

Vanuit huis bingo spelen

Vanaf woendsag 15 april zal er zes weken lang iedere woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een live uitzending helemaal coronaproof worden gemaakt van ‘De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo’. Het beloven ouderwetse bingo-avonden te worden vanuit de ORTS-studio aan de Bredaseweg. Het programma zal live te volgen zijn via ORTS Radio, Televisie en streaming via internet.

Ouderwetse bingo

Vanaf 19.00 uur zal er aan de bingomolen worden gedraaid en moet je dus klaar zitten met je bingokaart. Zoals gebruikelijk bij de traditionele bingo-avonden wordt er iedere uitzending in drie rondes gespeeld. In iedere ronde is er een derde, tweede en eerste prijs te winnen. Zodra je bingo hebt, moet je zo snel mogelijk bellen naar de studio en bij een correcte bingo win je een leuke prijs van een lokale ondernemer!

Koop nu je bingokaart!

De prijzen worden voor het grootste deel gewoon gekocht bij de lokale middenstand om hen een hart onder de riem te steken. Maar meedoen is eigenlijk belangrijker dan winnen, want een ouderwets avondje bingo levert ook gewoon vertier op in de periode dat we verplicht binnen moeten blijven. Om mee te doen kun je per week een bingokaart kopen bij een van de Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten. Iedere woensdag vanaf 12.00 uur kun je kaarten kopen voor de uitzending van de week daarop. Kaarten kosten 2,50 euro per avond en dan speel je dus mee met 3 rondes. Kijk voor meer informatie op www.blijfbinnenbingo.nl

1 Comment

  1. Wat een leuk idee om ons woosterhouters een gezellige bingo te geven heel leuk en gezellig heb zelf ook jaren bingo gedraaid voor ouderen in de Bunthoef

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.