Theek it away bij Theek5

De bibliotheek heeft jullie gehoord en ze hebben geluisterd! Daarom introduceren zij vanaf 7 april het Theek Away Loket.

Dit is een tijdelijke reserveer- en afhaalservice waardoor je gewoon boeken uit de bieb kunt blijven lezen. Je kunt telefonisch maximaal vier boeken of materialen reserveren uit de collectie die fysiek aanwezig zijn in de vestiging waar jij ze wil komen ophalen.

Je kunt je bestelling vanaf 7 april dagelijks doorgeven tussen 10.00 en 13.00 uur via 085-7441052. De bestelling staat dan de volgende ophaaldag voor je klaar bij jouw vestiging in Oosterhout (centrum) of Raamsdonksveer.

Voor meer informatie ga je naar: www.theek5.nl/theekaway

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.