Parkeerplaatsen bij de bossen grotendeels gesloten

Bossen

Het blijft mooi weer, maar ook met dit mooie weer geldt: blijf zoveel mogelijk thuis. Ga niet de bossen in, of naar andere recreatieve plaatsen. Het wordt dan te druk en dat wil de gemeente niet. Juist nu de ontwikkelingen de goede kant op gaan, is het belangrijk om de richtlijnen te blijven volgen. 

In overleg met Staatsbosbeheer is besloten om alle parkeerplaatsen bij de bossen gesloten te houden, met uitzondering van de parkeerplaatsen bij de Ketenbaan en de Veekestraat (Woods). Die twee parkeerplaatsen zijn door de week open, maar in het weekend gaan ook die plaatsen dicht. Als de gemeente merkt dat het toch te druk wordt, gaan de parkeerplaatsen bij de Ketenbaan en bij de Veekestraat ook door de week dicht. 

De gemeente vraagt je vooral: blijf gewoon thuis en haal een frisse neus in de buurt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.