D’Askruizen doen DAPPER

Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen doet voor het eerst DAPPER: Digitaal Askruizen Pandemie Proef conERt. Net als iedereen zitten ook de leden van Ut Kepelleke al een tijdje binnen en da’s genoeg reden om weer eens naar buiten te treden. Oud en nieuw materiaal wordt gecombineerd om tot een digitale voorstelling te komen, een voorstelling geheel in lijn met het devies van Ut Kepelleke: ‘Leg nou ook eens ’n stukske carnaval in ’t leven van alle dag.”  

DAPPER, what’s in a name: nu, ten eerste dat het een proef is: ook d’Askruizen weten nog niet of het gaat lukken, maar het is het proberen waard. Ze gaan proberen via webinar-technologie een voorstelling van bijna een uur te brengen, een uitdaging want ook zij zitten allemaal gewoon thuis achter de webcam, ze zullen dan ook nog meer dan anders de medewerking van het publiek hard nodig hebben. Het moet dus een aardig interactief gebeuren worden.

Het eerste DAPPER gaat plaatsvinden op zondag 19 april om 16.00 uur ’s middags, kaarten zijn gratis maar beperkt beschikbaar. Aanmelden kan via: info@askruizen.nl, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld: uw ontvangt van hun t.z.t. een persoonlijke uitnodiging. Mocht u er onverhoopt naast grijpen: als het allemaal lukt zullen ze de registratie van DAPPER later op facebook delen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.