Kostenloze maaltijd voor mensen die het nodig hebben


Een groep ondernemers, aangevoerd door restaurant Zout & Citroen, wil wat terugdoen voor Oosterhout, tijdens deze crisis.
 
Het sterrenrestaurant kookt donderdag en vrijdag in totaal zestig maaltijden voor mensen die het moeilijk hebben en zelf niet toekomen aan het koken van een gezonde maaltijd. Daarbij wordt gedacht aan ouderen, jongeren, mensen met een beperking of mensen die hard aan het werk zijn in de zorg. De maaltijden zijn gratis.
 
Mensen die in deze doelgroep vallen konden zich tot woensdagavond 23.00 uur opgeven via Zout & Citroen (Facebook). Het restaurant vraagt vriendelijk om hier alleen gebruik van te maken als het echt nodig is. De maaltijden kunnen opgehaald worden bij het restaurant.
 
Zout & Citroen werkt hierin samen met: Geerts Oosterhout, keurslager Frank van Gils, Jumbo Arkendonk, Danny Koreman (fromager), Sabroso BV en visspeciaalzaak Van Reenen

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.