Parkfeest gaat niet door

Bewaar je kaartjes tot volgend jaar
Parkfeest Oosterhout uitgesteld tot 2021

Tot 1 september dit jaar mogen er in Nederland geen evenementen plaatsvinden. Het Parkfeest valt daar helaas ook onder en het bestuur van het Parkfeest heeft in overleg met de gemeente Oosterhout besloten het Parkfeest uit te stellen tot 2021. “Ze vinden het erg jammer, want ze hadden graag hun mooie feest gevierd,” vertelt Jos Zimmerman (voorzitter), “maar de gezondheid en veiligheid van onze vrijwilligers, gasten en artiesten staat voorop. Het is niet anders en volgend jaar gaan we gewoon weer feesten in het Slotpark.” De precieze datum volgt nog. Voor degenen die kaartjes hebben gekocht voor Parkfeest 2020, vragen we om deze te bewaren tot volgend jaar. Mochten er gasten zijn die toch liever hun geld terug willen, hebben die vragen we heel even geduld te hebben Iedereen krijgt zo snel mogelijk een mail met de mogelijkheden.

Parkfeest 2021
Achter de schermen zijn de commissies van het Parkfeest al druk bezig geweest met diverse scenario’s en dit besluit van de Rijksoverheid komt niet uit de lucht vallen. “We hebben alle begrip voor de maatregelen en zijn blij dat er nu eindelijk duidelijkheid is voor 2020. In 2021 gaan we alsnog onze 24e editie vieren, waarbij we het liefst de hele line-up mee doorschuiven. Daar gaan we de komende tijd hard aan werken. Dus ik roep iedereen op de tickets te bewaren tot volgend jaar!”, aldus de voorzitter. Mocht iemand toch liever geld terug willen, dan kan dat ook. Binnenkort krijgen alle ticketkopers een mail met de mogelijkheden.

Parkfeest is samen genieten, maar ook samen voor elkaar zorgen. Jos Zimmerman: “Veel van de Parkfeest-vrijwilligers zetten zich nu in voor eenzame ouderen of kwetsbaren. Dat is mooi om te zien en ik hoop dat iedereen gezond is en blijft.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.