ROZO Radio muzikaal plezier voor bewoners van de Oosterhoutse Zorgcentra.

ROZO Radio (Radio Omroep voor Zorg en Ouderen) verzorgt al jaren met twee teams van presentatoren minstens éénmaal per maand op iedere Oosterhoutse zorglocatie een gezellige meezing muziekmiddag.

In deze Coronatijden mogen de presentatoren niet meer binnen komen in de zorgcentra. Sterker nog de studio van ROZO Radio, die gevestigd is in Zorgcentrum De Doelen in Oosterhout, is al geruime tijd niet meer toegankelijk (uitzendingen vinden nu plaats vanuit de studio van de ORTS) en dit zal zeker nog een maand of misschien langer zo blijven.

Agnes en Pierre van der Poel verzorgen naast hun wekelijkse live radio-uitzendingen al vele jaren, samen met ROZO-collega Ton Lansbergen, minstens één muziekmiddag per locatie per maand in één van de zorgcentra van de Volckaert: Oosterheem, De Doelen en Buurstede.

Vanwege de Coronamaatregelen kunnen die activiteiten nu niet meer binnen plaatsvinden. Om de bewoners toch het nodige vertier te kunnen geven, verzorgden Agnes en Pierre dinsdag 21 april onder een strak blauwe lucht een speciale buiten-muziekmiddag bij Oosterheem, hetgeen zeer op prijs werd gesteld door de bewoners.

Vrijdag 1 mei zal de gymnastiek bij zorgcentrum Oosterheem buiten muzikaal worden begeleid door Ton Lansbergen. Zo worden de activiteiten in de zorgcentra toch nog overgoten met een muzikaal sausje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.