OosterFout Festival en Oosterhout live verplaatst naar 2 en 3 juli 2021!

Eigenlijk zouden we het eerste weekend van juli vieren met twee mega gezellige Oosterhoutse evenementen: OosterFout Festival en Oosterhout Live.

Net als jullie baalt de organisatie enorm dat we in 2020 de zomer niet samen in kunnen luiden, maar wat is men dankbaar voor jullie lieve woorden en steun. Iedereen die van begin af aan roept dat we van 2021 het beste feest ooit gaan maken, mensen die het hebben over het doneren van de kaartjes, noem het maar op. JULLIE ZIJN DE BESTE!

De kaartjes voor OosterFout Festival en Oosterhout Live 2020 blijven gewoon geldig voor 2021. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het bewaren van je kaartje! #saveyourticket #bewaarjekaartje

De hele situatie is klote, maar wij als organisatie geloven dat we hier samen uit gaan komen! Laten we volgend jaar dubbel en dwars het leven en ieders gezondheid vieren!

Welke kaartjes zijn volgend jaar geldig?
Alle kaartjes die in 2020 geldig waren geweest, dus:
OosterFout Festival: Foute Vroege Vogeltjes
OosterFout Festival: Regular party animal
OosterFout Festival & Oosterhout Live : Passepartout
Oosterhout Live: Early Bird
Oosterhout Live: Regular
Facebook win-actie: ook als je via onze eigen Facebook een kaartje hebt gewonnen, blijft dit kaartje geldig. Bovenstaande kaartjes zijn automatisch geldig voor volgend jaar. Dit kaartje heb je via je mail ontvangen van de ticketshop Bitscan of zelf gekocht in het hotel/café. Neem dit kaartje mee naar OosterFout Festival en Oosterhout Live op 2 en 3 juli in 2021. Tot dan!

Heb je je agenda driedubbel gecheckt en kan je volgend jaar écht niet komen?
Heb je een hardcopy /offline kaartje: dit kaartje kun je gewoon bewaren. Zorg dat het kaartje heel blijft (inclusief afscheurstrip) en lever in bij een van onze andere toekomstige evenementen (bijvoorbeeld Oosterhout Live, Oosterhoutse Oktoberfeest, OosterFout Festival, Oosterhout in Concert). Dit kaartje blijft gewoon onbeperkt geldig totdat deze gebruikt is.
Heb je een online kaartje? Dan kun je dit kaartje om laten zetten naar een online voucher. Dit kun je aanvragen door een mail te sturen naar evenementenvoucher@gmail.com. Je krijgt dan een voucher toegestuurd die net als de offline kaartjes gewoon geldig blijft. Vanaf 1 mei 2020 tot en met 1 mei 2021 kun je je kaartje om laten zetten naar een voucher voor onze andere toekomstige evenementen. Deze voucher blijft onbeperkt geldig tot je hem gebruikt hebt.
Mocht je hier nog opmerkingen of andere vragen over hebben, stuur dan uiterlijk voor 8 mei 2020 een bericht naar info@feestinoosterhout.nl.
Voor extra achtergrondinformatie over #bewaarjekaartje / #saveyourticket verwijzen we graag naar www.bewaarjeticket.nl
Deze voorwaarden gelden alleen voor iedereen die op 22 april 2020 reeds in het bezit was van een ticket.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.