Uitbreiding markt met non-food kramen


De verkoop van non-food op dag- en weekmarkten in Brabant is weer toegestaan vanaf vrijdag 1 mei. Tot nu toe mochten vanwege coronamaatregelen alleen food-producten worden verkocht op de markt. Dat wordt nu dus uitgebreid. Wel blijven de algemene maatregelen gelden, zoals het houden van voldoende afstand en het in acht nemen van hygiënemaatregelen. Ook samenkomsten blijven verboden. De voorzitters van de veiligheidsregio’s vinden het verbod op non-foodkramen niet meer rechtvaardig in deze fase van de coronacrisis. De afgelopen weken zijn markten in de provincie ‘ordentelijk verlopen’, aldus de veiligheidsregio’s. Het is aan de gemeenten afzonderlijk hoe ze omgaan met de uitvoering van dit besluit. In Oosterhout worden de kramen zo opgesteld dat de 1,5 meter regel gewaarborgd is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.