Steun de lokale boeren en bestel een versbox

Samenwerking Rabobank Amerstreek met Boerschappen en Home Made Chefs

In deze onzekere tijden vanwege de coronacrisis kampen veel boeren en makers met voedseloverschotten. De horeca neemt nauwelijks producten meer af. Voor de telers zijn de gevolgen zijn niet te overzien en veel voedsel wordt verspild.
Graag wil Rabobank Amerstreek een steentje bijdragen aan het oplossen van dit maatschappelijk probleem. In samenwerking met Boerschappen en Home Made Chefs zijn er twee boxen samengesteld, met lokale producten uit de Amerstreek. Bestel van donderdag 7 mei t/m zondag 17 mei een box via www.rabobank.nl/amerstreek.
Help de boeren van hun overschotten af en bestel een heerlijke versbox.
Er is een keuze uit twee verschillende boxen. Zo is er de Aspergebox: een complete aspergemaaltijd voor twee personen met alles erop en eraan, en de Versbox: een verrassingsbox bomvol groenten en fruit uit de omgeving. De kosten bedragen € 29,50 per box. Leden van Rabobank Amerstreek ontvangen per email een aanbieding voor afname van een box met korting.
‘Drive Thru’ op 23 en 24 mei bij Rabobank Amerstreek
Je bestelde box kun je afhalen via een Drive Thru op de parkeerplaats bij Rabobank Amerstreek (Distributieweg 15 in Oosterhout) op zaterdag 23 en zondag 24 mei, tussen 10.00 en 16.00 uur. Je kiest zelf welk tijdvak het beste uitkomt.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.