VV Oosterhout versterkt zich met Junior Lucas

Volgend seizoen kan VV Oosterhout gebruik gaan maken van de diensten van Junior Lucas. Wie is Junior Lucas? Junior heeft in zijn jeugd bij Sarto in Tilburg gevoetbald. In zijn jeugd is hij met zijn ouders verhuisd naar Doetinchem. In Doetinchem is Junior bij DZC’68 gaan voetballen, vanuit de jeugd bij deze vereniging is hij doorgestroomd naar het eerste elftal dat uitkomt in de eerste klasse zaterdag.

Junior is een middenvelder die het duel en een faire tackle niet schuwt, hij bezit een winnaarsmentaliteit niet alleen in de wedstrijden maar ook tijdens de trainingen, zodra er getraind wordt in wedstrijdvorm wil hij winnen.

Momenteel studeert hij aan een ROC in Tilburg Sport en Bewegen. Na het behalen van het diploma Sport en Bewegen zou hij zich graag verder bekwamen in het begeleiden van jongeren. Tot slot Junior is 22 jaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.