Business Post Oosterhout

POST NL RETAILER VAN DE MAAND APRIL 2020

Business Post Oosterhout, “Hét Postkantoor in Oosterhout voor iedereen”, werd dinsdagmiddag heel aangenaam verrast door twee Retail Managers van Post NL, Meggy en Steven, met een lekkere taart, een POSTNL beker en de titel “POST NL Retailer van de maand april”. Met als reden dat het team van Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat 19 ook in deze heel drukke coronatijd dat stapje extra doet voor de klanten, innovatief bezig is met de bedrijfsvoering, met man en macht hun klanten helpen en de wachttijden zo klein mogelijkprobeert te houden.

Noud Struijk, eigenaar van Business Post Oosterhout is op 2 augustus 2016 begonnen met zijn bedrijf, met hulp van zijn vrouw Gerry Oomen. Het team werd al heel snel uitgebreid en op dit moment zijn er diverse parttimers werkzaam op de locatie. Met een afvoer van 6 containers met pakketjes per dag in 2017, is het nu geen uitzondering meer en vooral in deze tijd niet, als er 40 of meer containers worden afgevoerd. Alle post gaat gegarandeerd iedere dag na sluiting om 18.30 weg. Ook staan er op de Fazantstraat ca 400 postbussen die zowel door bedrijven als particulieren aangevraagd kunnen worden.

In oktober 2018 werd Team Business Post Oosterhout ook al eens Retailer van de maand. Chapeau ! Toch leuk zo’n teken van waardering.

Business Post Oosterhout maakt van deze gelegenheid gebruik om al haar klanten hartelijk te bedanken voor het begrip in moeilijke tijden, maar vooral ook voor de leuke opgebouwde band in de afgelopen jaren. Zij blijven zich inzetten voor een zo goed mogelijke dienstverlening en snelle service!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.