Bericht gevels Torenstraat scoort op Oosterhout Vandaag

Het op de ORTS facebookpagina van Oosterhout Vandaag geplaatste bericht over de geel/blauwe winkelgevels in de Torenstraat scoort enorm qua bereik en beleving. Haast iedereen heeft er een mening over. Heeft u het gemist, dan kunt u het hieronder nog eens rustig nalezen;

Mooi Blauw en Geel zijn niet lelijk…….of toch?

Toen een aantal jaren geleden de eerste plannen werden gesmeed op het stadhuis voor de grote dure renovatie c.q. verbouwing van de Bussel en Theek5 werd er ook bepaald dat het een mooie uitstraling zou krijgen. Niet alleen het nieuwe gebouw maar ook de straat c.q. toegangsstraat naar het Oosterhoutse centrum en binnenstad zou een sfeervolle entree worden. Kortom het moest een mooie sfeervolle uitstraling gaan krijgeneen visite kaartje Oosterhout waardig. Nu doet zich het feit voor dat zich in die straat een nieuwe ondernemer aan het vestigen is met een iets wat uitbundige gevel en raambekleding (zie bijgaande foto) op de sociale media roept dat nogal wat reacties op bij mensen die mooi Blauw en Geel niet lelijk vinden maar zich wel afvragen of dat dat nu wel op die plek moet. Wat vind u ervan?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.