Win een fiets tijdens de finale van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo

Woensdagavond 27 mei is er tijdens de laatste uitzending van de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo een extra groot prijzenpakket.

Laatste uitzending

Woensdagavond 27 mei is de laatste avond dat Ad van de ORTS en Jeroen van Oosterhout Nieuws samen de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo presenteren. “De reeks uitzendingen was bedoeld om op woensdagavond verstrooiing te bieden tijdens de lock-downperiode”, zo legt Ad van de ORTS uit. “En nu de terrassen weer mondjesmaat open mogen, stoppen we ook weer met onze bingo-avonden”.  Jeroen van Oosterhout Nieuws vult hem aan: “Daarnaast wilden we de lokale ondernemers een hart onder de riem steken door bij hen prijzen te kopen en extra reclame te maken op de bingokaarten en tijdens de uitzending zelf”.

Extra groot prijzenpakket

Wekelijks komt er een belangrijk persoon de eerste 10 ballen draaien. Voor de laatste uitzending is die eer voor Burgemeester Mark Buijs. Daarnaast is er een extra groot prijzenpakket. In de prijzenkast staan drie wijnpakketten ter waarde van 25 euro van Gerse Wijnen, drie boodschappenpakketten van Jumbo Supermarkten, een elektrisch funcookpakket, een cadeaucheque ter waarde van 150 euro te besteden in Winkelcentrum Arendshof en als hoofdprijs een mooie groene fiets.

Hoe kun je meedoen?

Koop voor 2,50 euro een bingokaart bij een van de Oosterhoutse Filialen van Jumbo Supermarkten en kijk of luister live mee met de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo. Zet op woensdagavond 27 mei tussen 19.00 en 21.00 uur je radio aan op ORTS Radio op 106.2 FM in de ether, via de kabel op 92.9 FM, KPN kanaal 1052 of Ziggo kanaal 916. Je kunt ook meekijken via ORTS Televisie op KPN kanaal 1352 of Ziggo kanaal 41. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.