Trainer of trainster Plus team VV Oosterhout

Ben jij de trainer of trainster waarnaar wij bij vv Oosterhout op zoek zijn voor het PLUS Team?

Sinds vijf seizoenen is er een team vrijwilligers actief bij VV Oosterhout om kinderen met autisme te laten voetballen in een team, speciaal gericht op hun behoefte. Het welzijn en plezier voor de speler staat in dit team centraal

Door de groei die dit team doormaakt is men op zoek naar geschikte trainers of trainsters die hun kunnen ondersteunen in de volgende stap die ze willen gaan maken. Wij vragen van een trainer of trainster dat:• Je voorspelbaar en rustig bent• Je op een passende wijze kan communiceren.• Je kan aansluiten bij de behoeften van het kind• Je niet snel uit het veld bent geslagen bij onverwachte situaties• Je de ontwikkeling van een speler kan stimuleren in kleine overzichtelijke stapjes• Je positief bent ingesteld en wil leren van mede trainers en begeleiders• Voetbaltechnisch inzicht is niet noodzakelijk, omgaan met de groep is veel belangrijker• Affiniteit met autisme is een pré

Trainers van het Plusteam worden intern opgeleid en begeleid door het team. Ook het volgen van cursussen behoort tot de mogelijkheden.

Denk je na het lezen van deze advertentie dat je de geschikte kandidaat trainer of trainster bent voor ons team, stuur dan een mailtje naar plusvoetbal@vvoosterhout.nl met je motivatie en telefoonnummer Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*