Kim van Opstal wint fiets bij de bingoshow

Afgelopen woensdagavond presenteerde ik Ad Evers samen met Jeroen Vorspaget voor de zevende en tevens laatste keer de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo op de ORTS. We hadden Burgemeester Mark Buijs te gast als onze laatste ballendraaier en hebben onder andere een fiets mogen weggeven! Trots op het complete team (Jeroen, Petra, Mark, Nino) dat deze uitzendingen mogelijk maakte op radio, televisie en internet. En dank aan alle sponsors! Vrijdagmorgen heeft de winnaar van de fiets Kim van Opstal de fiets in ontvangst genomen bij de ORTS. Wij Jeroen en ik kijken mede namens de ORTS en Oosterhout Nieuws terug op een aantal geslaagde bingo weken in deze voor iedereen bijzondere tijd. We danken dan ook iedereen voor zijn of haar deelname en komen misschien in het najaar weer terug.

1 Comment

  1. Alleen de laatste keer heb ik meegespeeld met een paar kaarten.
    Jammer dat ik niet eerder heb meegedaan. Ik vind het een heel mooi initiatief in deze toch vervelende corona tijd. Tot slot mijn complimenten naar het Bingo team maar in het bijzonder naar Jeroen en naar Mister ORTS Ad Evers. Zo,n initiatief smaakt naar meer en wat fijn dat er bedrijven zijn die sponsoren met name Jumbo.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.