Pop Up Café de Stapmolen op de Markt

Op hele korte termijn zal de het voormalige Lounge & Dance cafe Seven een tijdelijke andere naam op de gevel krijgen die van Pop Up Cafe de Stapmolen. Rob van de Stapmolen is samen met zijn compagnon sinds vrijdagmorgen de nieuwe eigenaar van het pand op de Markt. Dit is een tijdelijke zaak aldus Rob in de huidige Stapmolen kunnen met deze regels te weinig mensen binnen en op het terras. Op de markt is er een groot terras en qua vloeroppervlakte kunnen daar ook meer mensen binnen. Zo gauw de nodige papieren zijn geregeld gaat Pop Up Cafe de Stapmolen open op de Oosterhoutse Markt. De huidige Stapmolen blijft gesloten. Als alles weer normaal is gaat Rob weer verder met de huidige Stapmolen en komt het Pop Up café in de verhuur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.