Parkfeest-op-afstand op zaterdag 6 juni 2020


Muziek, magie en ander vermaak via livestrea

Zaterdag 6 juni van 20.00 tot 0.00 uur verzorgt het Parkfeest een livestream voor iedereen in Oosterhout (en ver daarbuiten). Men heeft een vier uur durend programma samengesteld met daarin (bijna) alle elementen die je van hun gewend bent: Veel muziek door diverse Oosterhoutseartiesten en bands, online straattheater, nog meer muziek door de dj’s van Manitou FM, challenges en een vloeiende presentatie. En dit alles in hoge beeld- en geluidskwaliteit! Natuurlijk kun je ook je mening laten horen of je eigen festival-omgeving in het zonnetje zetten door berichten en foto’s in te sturen die te pas en te onpas in beeld van de stream zullen verschijnen. Laat je verrassen vanuit je huiskamer, tuin of andere relaxte omgeving en volg de livestream via het YouTube-kanaal van het Parkfeest of via www.parkfeest.nl!

Ruim twee maanden terug zagen we ons nog in een bomvol Slotpark staan op zaterdag 6 juni a.s. Onder het genot van een hapje en een drankje genietend van de artiesten, van de prachtige entourage tussen de bomen en van het samenzijn. Helaas kan dat door de coronacrisis niet doorgaan. Maar de vrijwilligers van het Parkfeest zitten niet stil en hebben een Parkfeest-op-afstand bedacht. Je dient zelf te zorgen voor jouw ideale festival locatie, wat drinken en een hapje voor tussendoor. Wij doen de rest!

Line-up

Ook dit Parkfeest-op-afstand kent een lekkere line-up. Oosterhoutse artiesten zorgen ervoor dat er in de woonkamers gewoon gefeest kan worden. Muziek en straattheater zoals we het Parkfeest kennen, maar dan net iets anders.• Al ruim 15 jaar is Marc Woods een van de meest geboekte goochelaars van Nederland en heeft in het verleden al drie keer op het Parkfeest zijn kunsten vertoond. Dit jaar zal hij zijn magie in iedere huiskamer tot leven laten komen.• Thomas Jakob, geboren Oosterhouter, bracht afgelopen februari zijn eerste single ‘Into the Sun’ uit. Die single werd opgemerkt door wereldster Robbie Williams die ervoor zorgt dat Thomas direct in de picture staat. Met zijn nieuwe The Flight Crew Band is Thomas klaar om Oosterhout en de rest van de wereld te veroveren met heerlijke indie pop. • Zangeres Frédérique van den Boomen brengt ons met haar piano en gouden stem een moment van bezinning in deze vreemde tijden. • De Oosterhoutse rockformatie Fool Moon draait al jaren mee en staat live garant voor melancholische melodieën, felle, venijnige riffs en slepende beats. • Ook The Lost Chords zijn in Oosterhout geen onbekende band. Dit jaar had de band zijn Parkfeestdebuut mogen maken met hun visueel unieke liveshow. Dit doen ze alsnog, maar dan via de livestream!

Nog meer muziek tijdens de livestream van het Parkfeest-op-afstand wordt verzorgd door de helden van Manitou FM, de legendarische plaatjesdraaiers die in het verleden al eerder het Slotpark op z’n kop hebben gezet met hun gevoel om een feestje te bouwen!

Livestream

Je kunt het Parkfeest-op-afstand volgen via de livestream op www.parkfeest.nl of via ons YouTube kanaal. Tot zaterdag 6 juni 20.00 uur!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.