Ook TSC is vol goede moed begonnen aan het nieuwe seizoen 2020 – 2021

Nu maar hopen dat de corona crisis bij niemand meer dwars gaat zitten .

Vandaag tijdens een uitzinnig zonnig pinksterweekend  ga ik de draad weer op pakken.  Heel Nederland lijkt uit een soort van winterslaap te komen. Iedereen moet even wakker geschud worden en weer bij de tijd gezet te worden.  Natuurlijk moeten we allen in de 1e plaats stil staan bij die families die getroffen zijn door dit verschrikkelijke virus. Iedereen kent wel iemand of erger nog heeft iemand in zijn naasten omgeving verloren of zien lijden . Om nooit meer te vergeten.  Laten we daarom ook zeker niet vergeten dat het gedaan is en de regels en aanwijzingen die er nog zijn of komen ook accepteren en opvolgen. De deskundigen geven die wijze raad niet voor niets.   Toch gaat ook ons zo geliefd voetbal spelletje weer stil aan beginnen. We gaan weer trainen. De overschrijvingen van spelers naar andere clubs is weer bijna achter de rug. Ook bij TSC zijn er een aantal gekomen en ook weer enkele weg gegaan. Dat hoort er nu ook eenmaal bij . TSC begint in ieder geval ook met nieuwe trainers bij zowel TSC 1 als 2 . Voor heel TSC en allen die deze club een warm hart toedragen zijn al deze trainers goede bekenden. Hoofdtrainer bij TSC 1 wordt dit seizoen Ad Looymans die zal worden bij gestaan door oud en  destijds heel succesvol  trainer Rob Sestig  . Verder mogen deze 2 toppers  gebruik gaan maken van de diensten van Jeroen van Leijsen die met al zijn voetbalervaring een heel welkome versterking is aan de zijlijn. Deze 3 nog heel jeugdige gasten gaan TSC ongetwijfeld op de juiste manier in die mooie 2e klasse leiden komend seizoen. Bij TSC 2 staat de heel bekende trainer en oud speler Tom Smits aan het roer met aan zijn zijde Koen de Vos. Ook deze beide trainers hebben al meer aan het roer gestaan bij diverse teams binnen onze club.  Met de heel mooie jonge selectie die we op dit moment hebben zal de strijd om een plaatsje in 1 of 2 snel tot pittige duels gaan leiden. Geeft niets laat het maar zien op trainingen en in partijen. Overtuig de trainers en laat het zien.  Wat is er mooier dan eindelijk weer op die mat te staan en je uit te gaan leven in die sport die je zo aan het hart gaat.  En als het allemaal zo door blijft gaan met het beheersen van die coronacrisis zullen al heel snel de eerste supporters langs de lijn verschijnen . Want je kunt nog zo goed spelen en hard trainen, je wilt je talenten toch zeker ook ten toon stellen aan anderen. Dat is genieten , daar doe je het voor. Vanaf deze plaats wens ik de technische staf en alle spelers dan ook een heel mooi corona vrij sportief en gezond nieuw seizoen toe.                           HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.