Whatsapp druktelefoon!

Wat FIJN dat veel terrassen vandaag om 12.00 uur weer open zijn. Wil je weten of het druk is op de Markt of op de Heuvel? Check op Whatsapp de Druktelefoon!

06-34122882 voor de Markt
06-34122883 voor de Heuvel

Je ziet bij de status van deze Druktetelefoon:
Rode status: het is druk, kom gerust een andere keer of probeer het op een ander leuk terras van Oosterhout
Oranje status: enkele plekken vrij, maar het loopt snel vol
Groen: er is ruimte op het terras, je bent van harte welkom

De Druktetelefoons worden bijgehouden door de gastheren en -vrouwen die op de Markt en de Heuvel staan, gedurende hun werktijden (vrijdag tussen 5 en half 10, zaterdag tussen half 12 tot half 10, zondag tussen half 2 tot half 9). Je kunt dus géén berichtje sturen, want de dames en heren hebben het druk met het ontvangen van de bezoekers. Ze communiceren via de status. Vandaag (maandag) zien we als een zondag, dus tussen half 12 en half 10 kun je de status checken.
.
Ze hebben met zijn allen in Oosterhout keihard gewerkt en meegedacht om deze versoepeling op een veilige en gastvrije manier neer te zetten. Het wordt echter alleen een succes als iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Ziek? Blijf thuis! Naar het terras? Volg de aanwijzingen van de ondernemers en gastheren en -vrouwen en we maken er met zijn allen een mooi start van het terrasseizoen van!

Oosterhout, meer voor elkaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.