Inloophuis Poppy’s weer open vanaf 8 juni!

Het Inloophuis Poppy’s voor mensen die geraakt zijn door kanker was vanwege corona de afgelopen tweeëneenhalve maand gesloten voor de inloop en de activiteiten. Maar Poppy’s gaat weer open, vanaf 8 juni, zij het in beperkte vorm en met inachtneming van de coronamaatregelen van de overheid.

Richtlijnen

De doelgroep van Inloophuis Poppy’s valt onder de risicogroep voor wat betreft corona. Daarom hecht men bij Poppy’s extra aan de veiligheid. Er wordt sowieso op toegezien dat de richtlijnen van het RIVM gehanteerd worden. Dus handen wassen, hoesten/niezen in de de binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als men zelf of een van de huisgenoten verkoudheidsklachten ervaart.

Poppy’s voegt daar extra maatregelen aan toe. Zo is er voorafeen grote schoonmaak gehouden. En na elk inloopmoment volgt een kleine schoonmaak. Het toilet wordt na ieder gebruik schoongemaakt. Verder zijn er handgel, papieren doekjes, mondkapjes (beperkte voorraad en slechts op aanvraag verkrijgbaar) en handschoentjes aanwezig.

Reserveren

Vanaf dinsdag 9 juni gaat Poppy’s weer in aangepaste vorm open. Dat wil zeggen, dat de gasten die graag naar het inloophuis willen komen zich moeten aanmelden tussen 13.00 en 14.00 op de dag dat ze willen komen. Ze kunnen dat doen door te bellen naar 06-81309970. En vervolgens zijn ze welkom van 13.30 tot 14.30 uur of van 14.45 tot 15.45 uur.

Er zullen nooit meer dan 3 gasten zijn en 2 vrijwilligers. Er is ruimte genoeg om de anderhalve-meter-regels te handhaven. Spontane inloop is dus helaas (nog) niet mogelijk.

Belteam

De afgelopen periode zijn de vrijwilligers in contact gebleven met de gasten van Poppy’s door middel van een belteam. Dat belteam blijft voorlopig bestaan. Dus als gasten nog niet naar het inloophuis willen komen, kunnen ze altijd nog bellen of gebeld worden. Er wordt bekeken of beeldbellen binnenkort mogelijk is.

Nog vragen of opmerkingen? Bel 06-81309770 of mailinfo@inloophuispoppys.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.