Eensgezind, samen verantwoordelijk

Als je met je gezin of huishouden naar het terras gaat, krijg je een bordje “eensgezinde tafel”. Waardoor je dichter bij elkaar kan zitten en het gelijk duidelijk is voor iedereen dat dit mag. De verleiding om hierover te liegen, ligt op de loer. Dat je zo’n bordje vraagt, terwijl je geen gezin of huishouden bent. Maar waarom zou je dat doen? Men is sámen verantwoordelijk om de verspreiding van corona te voorkomen en daar helpt die 1,5 meter bij mee. Dus wees eerlijk; het helpt de horecaondernemer én zorgt ervoor dat je geen boete krijgt.

FIJN dat je rekening houdt met een ander.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.