Zondag selectie VV Oosterhout 2020 – 2021

Nadat in januari 2020 bekend is geworden dat Stijn Biemans en Jorco de Kok in seizoen 2020-2021 de zondag 1 van VV Oosterhout gaan trainen is VV Oosterhout vervolgens in februari rondgekomen met Henk Stok, trainer VV Oosterhout zondag 2.
Inmiddels is de Technische commissie ook rond met een groot deel van de rest van de staf, Arno Eversdijk wordt leider zondag 1, Henk Coenraadts is en blijft materiaalman. De zondag 2 heeft een heus leidersduo bestaande uit John Loonen en Patricia van Halderen. De verzorging is in handen van Ger van Domburg.
Voor beide teams zijn we nog wel op zoek naar een assistent-scheidsrechter, wil je VV Oosterhout ondersteunen door op zondag een van deze selectieteams te begeleiden? Neem dan z.s.m. contact bestuur@vvoosterhout.nl

Nadat de nieuwe trainers zondag 1 en zondag 2 bekend waren is de technische commissie in gesprek gegaan met de huidige spelersgroep om te inventariseren wie er welke plannen hebben voor seizoen 2020-2021.
Uiteraard zijn de nieuwe trainers ook zeer betrokken geweest bij dit proces. Voor het eerst in vele jaren blijft de spelersgroep van VV Oosterhout relatief in tact en kan de vereniging door middel van een aantal gerichte versterkingen proberen de kwaliteit en de breedte van de selectie te verhogen.
Hieronder het overzicht van de mutaties in de zondag selectie van VV Oosterhout:

Vertrekkende spelers:
Ramon Everduim (wordt Keeperstrainer ZON 1-2), Stijn Biemans (Wordt trainer zondag 1), Yamani El Aharchaou (OJC Rosmalen), Mustafa Sener (Advendo), Hicham El Yossofi (Advendo), Mat van Gorkom (N.N.B.), Toby Fisher (Stopt), Finn Fisher (N.N.B.), Davy Diepstraten (O.V.V. 67).

Nieuwe spelers:
Martijn Schepers (TSC), Jim Baarh (TSC), Niels Weijers (Blauw-Geel), Junior Lucas (VOAB), Flavio Andjole (Udi’19), Mitchel de Rooij (The White Boys), Delano van Dongen (TSC), Diae Abjij (TSC), Giovanni Berkhof (Lager Team), Jabir Benyidir, Yahia Bouaid (TSC), Julien Kpabitey, Mitchel Copier, Marco Carvalho Apolonia, Dimitri Papadopoulos, Wahid Abdoulaye, Pim Joosen (Allen eigen jeugd).

VV Oosterhout wenst de vertrekkende spelers zeer veel succes bij de nieuwe vereniging.
Trainer Richard van Gils heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij VV Schelluinen, uiteraard wenst VV Oosterhout ook Richard zeer veel succes bij zijn nieuwe vereniging.

VV Oosterhout dankt Jurgen Kieboom, die na vele jaren besloten heeft te stoppen als assistent-scheidsrechter en leider bij de zondag 1. Jurgen zal VV Oosterhout gaan ondersteunen door de scheidsrechters te gaan ontvangen.
Ook bedankt VV Oosterhout Frans van Gils, die na jaren van trouwe dienst besloten heeft te stoppen als verzorger van de zondag 1. Ook Lotte Voorwerk die Frans de laatste twee jaar heeft ondersteund wordt van harte bedankt.
Last but not least bedankt VV Oosterhout ook Peter de Koning en Ronald Kant, afgelopen seizoen actief als trainer zondag 2 en assistent zondag 1.
Zodra dit allemaal mogelijk is op een normale manier zal VV Oosterhout deze mensen nog eens netjes in het zonnetje zetten.

VV Oosterhout kijkt vol positieve verwachtingen uit naar het voetbalseizoen 2020-2021.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.