Advies energielabel woningen

Wilt u weten welke maatregelen u kunt nemen om het energielabel van uw huis te verbeteren? Kom op zaterdag tussen 10:00 en 13:00 naar het Duurzaam Info Punt (Arendstraat 11A) of maak een afspraak met een energiecoach via www.oosterhoutnieuweenergie.nl. U ontvangt gratis, onafhankelijk advies van een vrijwilliger van Oosterhout Nieuwe Energie.

Nieuw duurder label

Afgelopen week was het energielabel woningen in het nieuws. Er zijn plannen om een nieuw energielabel in te voeren vanaf 1 januari 2021. Dit label is veel duurder en biedt huiseigenaren geen voordelen op het gebied van duurzame investeringen.  Overweegt u te verhuizen en heeft u nog geen energielabel aangevraagd? Doe dit dan voor 2021, want het huidige label kost gemiddeld €7,50,-  Dit is tien jaar geldig, ook als volgend jaar een nieuw energielabel zou worden ingevoerd. Kijk voor meer informatie op www.energielabel.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.