Angelo Ernst en Patrick van Helvoort trainen komend seizoen TSC selectie JO19 – 1

Opnieuw heel veel ervaring voor de hoogst spelende jeugd.

Eigenlijk kan het niet beter, beide trainers stonden vorig jaar grotendeels voor dezelfde jeugd alleen speelde de meesten toen in de B jeugd. Nu ze zowat allemaal doorstromen naar de A jeugd is het wel zo handig dat de trainers die ze door en door kennen meegaan . Voor de jongens fijn  en omgekeerd voor de trainers een geweldige ervaring om de jongens verder te mogen begeleiden. TSC heeft al jarenlang  de insteek om jeugd hoog op te leiden maar ook de trainers zoveel mogelijk in eigen huis te houden. Niemand kent de cultuur van de club beter dan deze 2 ervaren jeugdtrainers. Wie weet waar beide heren over pakweg een paar jaar staan. Zijn dat in de toekomst de nieuwe hoofdtrainers van de senioren selectie ?  Laten we het hopen. Maar eerst is de eer nu aan hoofdtrainer Ad Looymans met zijn assistenten om met deze selectie vruchten te gaan plukken. Al met al ziet het er op voetbalgebied binnen onze club weer zonnig uit. De spelvreugde , inzet  en het plezier straalt er van af als je alleen al naar de trainingen kijkt. Nu de Corona ons gelukkig steeds meer met rust schijnt te laten kunnen de jongens laten zien wat ze in hun mars hebben.  Wekelijks trainen ze meerdere malen en de zomerstop moet nog beginnen. Na die periode zullen ongetwijfeld de eerste oefenpartijen weer gespeeld gaan worden. Zeker als de dan nog geldende maatregelen goed in acht genomen worden.  Dankzij onze eigen clubfotograaf Cees Verduyn worden we allen op tijd voorzien voor de mooiste actiefoto’s  . Cees  Verduyn  is bijna dagelijks op het TSC complex te vinden. Loopt hij niet met een stuk gereedschap in de hand dan hangt er wel een camera op zijn borst. Volgens mij heeft hij inmiddels heel TSC op de gevoelige plaat vastgelegd. Wat moeten we allemaal blij zijn met deze clubman in hart en nieren die na TSC ook die grote  Bredase club een warm hart toedraagt.      HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.